img

Συστήματα καθαρισμού πόσιμου νερού

Η ποιότητα του νερού που πίνουμε, ισοδυναμεί με την ποιότητα ζωής που επιλέγουμε!!!

  • Όταν πίνουμε νερό, το σώμα μας γίνεται ένα ζωντανό φίλτρο νερού που αφαιρεί πολλούς ρύπους και μικροοργανισμούς. Όμως ό,τι δεν μπορεί να αφαιρεθεί παραμένει και είτε απορροφάται, είτε εναποτίθεται στους ιστούς και τα όργανά μας. Με την πάροδο του χρόνου, αυτή η συσσώρευση μειώνει και αρκετές φορές διαλύει τις φυσικές άμυνες του οργανισμού μας και έτσι προκαλούνται σοβαρές ασθένειες. Το ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί πάντα να αντεπεξέλθει! Οι διατροφολόγοι συστήνουν ότι μαζί με μια ισορροπημένη διατροφή, θα πρέπει να πίνουμε 8 με 10 ποτήρια νερό την ημέρα. Πλένουμε φρούτα και λαχανικά μόνο με φιλτραρισμένο νερό. Αποκτήστε ένα φίλτρο και για το μπάνιο σας. Το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος και είναι πορώδες. Όταν κάνουμε μπάνιο πολύ μεγάλες ποσότητες χλωρίου διεισδύουν στο σώμα μέσω των πόρων του δέρματος. Ένα από τα μεγάλα μυστικά μακροζωίας των υπέρ-αιωνόβιων πληθυσμών του πλανήτη είναι το πεντακάθαρο, φυσικό νερό των περιοχών τους.
img

ÖKO Original Μπουκάλια φιλτραρίσματος

  • Το ÖKO συνδυάζει τεχνολογία φιλτραρίσματος νερού που σχεδιάστηκε αρχικά για χρήση στη NASA ISS (Διεθνής Διαστημικός Σταθμός) με κομψό σχεδιασμό μπουκαλιών κατασκευασμένο από υλικά 100% συμβατά με το FDA. Ο συνδυασμός αποδίδει μια μοναδική φιάλη διήθησης που είναι ελαφριά, ευέλικτη και μπορεί να προσφέρει το υψηλότερο ποιοτικό νερό από αμέτρητες πηγές νερού σε περισσότερες από 140 χώρες. Με χωρητικότητα 100 γαλόνια, το φίλτρο ÖKO level-2 (που περιλαμβάνεται σε κάθε φιάλη) έχει δοκιμαστεί για να αφαιρέσει 99,9999% giardia lamblia & cryptosporidium, δύο από τις πιο συνηθισμένες μολυσματικές ουσίες που βρίσκονται σε ανοικτές πηγές νερού παγκοσμίως. Οι φιάλες ÖKO μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν με άλλα επίπεδα φιλτραρίσματος (πωλούνται ξεχωριστά).
img

Φίλτρα άνω πάγκου με ένα ή δύο στάδια

Λειτουργικά και εύκολα στην εγκατάστασή τους, τα Φίλτρα Άνω Πάγκου Eνεργού Άνθρακα είναι ένα πλήρες σύστημα φίλτρανσης νερού οικιακής χρήσης για τοποθέτηση πάνω στον πάγκο της κουζίνας. Υδροδοτείται απευθείας από την οικιακή βρύση μέσω ειδικού αντάπτορα, που προσαρμόζεται εύκολα στις περισσότερες οικιακές βρύσες κουζίνας.

Φίλτρα Αντίστροφης Όσμωσης (RO)

Η Αντίστροφη Όσμωση είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος καθαρισμού του νερού σήμερα. Είναι ένα σύστημα καθαρισμού, που εξασφαλίζει καθαρό τρεχούμενο νερό για οικιακή και επαγγελματική χρήση, με στάδια καθαρισμού και εμπλουτισμού του νερού. Το νερό που παράγεται από το Σύστημα Αντίστροφης Όσμωσης είναι ελαφρύ και εύκολο στην πόση. Τα φίλτρα ενεργού άνθρακα και ιζήματος και η μεμβράνη TFC αφαιρούν από το νερό πάνω από το 98% τις οργανικές χημικές ενώσεις, τις επιβλαβείς ουσίες και ρύπους. Το σύστημα φίλτρανσης με ή χωρίς δεξαμενή αποθήκευσης, εγκαθίσταται συνήθως κάτω από τον νεροχύτη. Παρέχει λύση για καθαρό πόσιμο νερό και ενδείκνυται σε περιοχές με υψηλή συγκέντρωση αλάτων, εξαιτίας της ''εισβολής'' θαλασσινού νερού στον υδροφόρο ορίζοντα, αλλά και λόγω μερικής αφαλάτωσης.

img
img

Φίλτρα Kεντρικής Παροχής κατοικιών - κτιρίων - γεωτρήσεων

Απαραίτητα σε κάθε σπίτι και κτίριο τα Φίλτρα Κεντρικής Παροχής από 1 έως και 3 στάδια προορίζονται για την φίλτρανση του νερού ολόκληρης της οικίας σας. Σώζοντας έτσι πλυντήρια ρούχων και πιάτων, θερµοσίφωνες, σωληνώσεις και προσφέρουν ένα πρώτο στάδιο στην καλύτερη φίλτρανση του πόσιµου νερού. Συνήθως εξοπλίζονται µε φίλτρα στερεών για την αφαίρεση χώµατος, σκουριάς, άµµου και µε φίλτρα ενεργού άνθρακα για βασική αποχλωρίωση του νερού. Η εγκατάσταση του οικιακού φίλτρου είναι πολύ απλή. Τοποθετείται συνήθως κοντά στον µετρητή.

Φίλτρα κάτω πάγκου µε πολλαπλά στάδια

Τα Φίλτρα Κάτω Πάγκου είναι ισχυρά συστήµατα φίλτρανσης που προσφέρουν πολλές δυνατότητες παραµετροποίησης και επέκτασης. Από 1 έως και 5 στάδια, µπορούν να συνδυάσουν ανταλλακτικά φίλτρα διαφορετικών κατασκευαστών, ώστε να επιτύχουν το καλύτερο αποτέλεσµα. Το σύστηµα φίλτρων τοποθετείται κάτω από τον νεροχύτη.

img
img

Θερµοψύκτες (ζεστού και κρύου) νερού µε σύστηµα φίλτρανσης για απευθείας σύνδεση στο δίκτυο

Οι θερµοψύκτες νερού επιτραπέζιοι και δαπέδου προσφέρουν κρύο ή ζεστό νερό υψηλής ποιότητας περιλαµβάνοντας ισχυρό σύστηµα φίλτρανσης. Τοποθετούνται κατευθείαν στην παροχή χωρίς την χρήση µπουκάλας. Ιδανική λύση για σπίτια και γραφειακούς χώρους.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Παροχή ρεύματος AC 220 V - 240 V / 50 Hz, 60 Hz
Σύστημα ψύξης Θερμοκρασία 4 °C-10 °C
Συμπίεση 1/16 HP
Απόδοση ψύξης 2 λίτρα/ώρα
Κατανάλωση 90 W
Φρέον R134a
Σύστημα ζεστού Θερμοκρασία 80 °C-90 °C
Απόδοση ζεστού 5 λίτρα/ώρα
Προστασία Bimetal θερμοστάτης
Κατανάλωση 500 W

Ανταλλακτικά προφίλτρα διαφόρων τύπων

Είναι πολύ σηµαντικό να αγοράζονται τα κατάλληλα ανταλλακτικά φίλτρα ανάλογα µε το νερό που θέλουµε να φιλτράρουµε αλλά και να επιλέγονται αυτά µε προδιαγραφές και διεθνή πιστοποιητικά ποιότητας. Η συντήρηση και η αλλαγή των φίλτρων γίνεται µια ή δυο φορές το χρόνο.

img

Σύστημα οικιακό κατά των αλάτων

Εξαιρετικά αποδοτικό σύστημα αντικαθαλάτωσης με εμπλουτισμό πολυφωσφορικών για προστασία από επικάθιση αλάτων. Δίνει πιστοποιημένα πόσιμο νερό και δεν προσθέτει νάτριο, όπως ακριβώς κάνουν όλοι οι παραδοσιακοί αποσκλυρηντές ανταλλαγής ιόντων νατρίου (με χονδρό το αλάτι). Περιγραφή Προϊόντος Εξαιρετικό σύστημα καταπολέμησης των αλάτων με προσθήκη Siliphos™ για κεντρική οικιακή χρήση. Εμπλουτίζει το σκληρό νερό με ένα πατενταρισμένο μείγμα πολυφωσφορικών και πυριτικών αλάτων (τα συναντούμε σε πολλές τροφές υψηλής διατροφικής αξίας), τα οποία "παγιδεύουν" τα μόρια των μεταλλικών αλάτων και με αυτόν τον φυσικό τρόπο, αποτρέπει την επικάθιση τους στα υδραυλικά δίκτυα. Αντικαθιστά επάξια τους αποσκλυρηντές με ελάχιστο κόστος χρήσης και σε αντίθεση με τα γνωστά συστήματα ανταλλαγής ιόντων δίνει πόσιμο νερό. Ο μηχανικός τροφοδότης εμπλουτίζει με πολυφωσφορικά άλατα siliphos™ το νερό κατά την είσοδο του στο εσωτερικό υδραυλικό μας δύκτιο και εμποδίζει την δημιουργία και επικάθιση των μεταλλικών αλάτων του νερού στις αντιστάσεις, τις σωληνώσεις ή τις ηλεκτροβάνες σε όλη την εγκατάσταση Οι κλασικοί αποσκληρυντές ανταλλαγής ιόντων, σε νερά ελαφρώς σκληρά νερά (100ppm και άνω), αποδίδουν νερό εκτός ορίων ποσιμότητας (για ανθρώπινη κατανάλωση). Η χρήση τους περιορίζεται μόνο για νερά χρήσης (ούτε για πότισμα φυτών). Το σύστημα σε μια κεντρική οικιακή εγκατάσταση, απαιτεί προστασία από χώμα, δηλαδή ένα φίλτρο στερεών αιωρημάτων και έχει εκπληκτικά αποτελέσματα σε σκληρά νερά, στις συσκευές παραγωγής ζεστού νερού (ηλιακό, μπόιλερ, καλοριφέρ, πλυντήρια)

img